Обучението по информационни технологии в област Сливен

 
Обучението по информационни технологии в област Сливен

 
Рейтинг: 3.00
(2262)
Начало
Списък
Фото Галерия
Детски софтуер
За децата
Учебни помагала
Състезания по ИТ
Полезни линкове
Методика
Безопасен интернет
Речник
Новини
Тестове
Компютърни уроци
Хардуер
Нормативни актове
Ресурсна банка
Консултанти по ИТ
Анкета
Форум
Лични файлове
Презентации
Видео проекти
Изпрати SMS
За контакти



Новини / Образование

05 Юли 07, 10:54
Избраха учител-новатор на месец юни

За месец Филипов е качил на сайта 19 електронни урока по математика. Снимка: sxc.hu
За месец Филипов е качил на сайта 19 електронни урока по математика. Снимка: sxc.hu
 
Учителят Димитър Филипов, преподавател по математика и информационни технологии в ОУ "Проф.Иван Батаклиев" в гр.Пазарджик е Учител на месец юни на портал Мрежа на учителите-новатори - http://www.teacher.bg .

Жури в състав Теодора Върбанова, мениджър образователни програми в Microsoft България, Тодор Георгиев, управител на Teacher BG, Живко Георгиев, мениджър на Kabinata.com, Теодора Борисова - Директор на центъра за компютърно обучение на БСК, Георги Гичев управител на Брайнуер ООД и Снежанка Георгиева, учител-новатор единодушно определи Филипов за учителят с най-много принос за развитие на Мрежата на учителите - новатори за изтеклия месец.

За месец Филипов е качил на сайта 19 електронни урока по математика, които неговите колеги свободно могат да ползват в образователния процес в класните стаи.

Учителят на месец юни получава награди от Microsoft България - Microsoft Presenter 3000, сертифициран за Windows Vista, учебен софтуер Learning Essentials for Microsoft Office и много литература, която да използва при подготовката на уроците си.

От Kabinata.com предоставят три-месечен онлайн курс по английски език, и пакет български софтуер от Брайнуер ООД.

Всеки месец от Мрежа на учителите-новатори ще бъде излъчван по един български учител на месеца, който има най-голям принос за развитието на портала, както и към цялата образователна общност.

Мрежата на учителите-новатори се реализира с подкрепата на Microsoft България в рамките на инициативата "Партньори в познанието", насочена към подпомагане на училищата в България.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.8396