Обучението по информационни технологии в област Сливен

 
Обучението по информационни технологии в област Сливен

 
Рейтинг: 3.00
(2262)
Начало
Списък
Фото Галерия
Детски софтуер
За децата
Учебни помагала
Състезания по ИТ
Полезни линкове
Методика
Безопасен интернет
Речник
Новини
Тестове
Компютърни уроци
Хардуер
Нормативни актове
Ресурсна банка
Консултанти по ИТ
Анкета
Форум
Лични файлове
Презентации
Видео проекти
Изпрати SMS
За контакти



Новини / Софтуер

25 Юни 07, 23:16
Сирма Медия представи нова серия продукти - образователни игри за деца

 

 

 

 Start Smart е интерактивна среда за забавление, обучение и самоусъвършенстване по английски език в ранна детска възраст (5-10 години). Start Smart e специално разработен за нуждите на българските деца по учебната методика на Иглика Ангелова, изпитана за занятия в клас и индивидуално обучение на ниво Elementary English.


Start Smart съдържа материал за около 500 езикови и лексикални единици, обобщен по следните теми: букви и звукове; предмети от дома; класната стая; цветове; числа; храни; облекло; части на тялото и лицето; основна граматика за глаголно време (просто и продължително време); глаголът CAN; часовникът, дните на седмицата, сезоните; много животни.

Музиката в диска е специално композирана за нуждите на продукта. Всички думи, песни и говор са записани от изпълнител, чийто майчин език е английският.

Start Smart е интерактивен, а не илюстративен. Продуктът дава възможност за пряко участие във всяка игра, собствено темпо на научаване и избор на сложност.

Навигацията е визуална и интуитивна със звуково обяснение, предвид ранната възраст и различните компютърни умения на децата. Екранът скрива всички икони от десктопа, с цел да се защити софтуерът и файловете на родителите.

Продуктът включва подробни методически указания и практически насоки за учители и родители.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.2803