Обучението по информационни технологии в област Сливен

 
Обучението по информационни технологии в област Сливен

 
Рейтинг: 3.00
(2262)
Начало
Списък
Фото Галерия
Детски софтуер
За децата
Учебни помагала
Състезания по ИТ
Полезни линкове
Методика
Безопасен интернет
Речник
Новини
Тестове
Компютърни уроци
Хардуер
Нормативни актове
Ресурсна банка
Консултанти по ИТ
Анкета
Форум
Лични файлове
Презентации
Видео проекти
Изпрати SMS
За контактиНовини / Курсове

12 Ноември 08, 17:29
В София стартира обучението за работа с WebSite X5

Започна обучението на учители  за работа с новия софтуерен продукт, представен от фирма Брейнуер - WebSite X5. 


 

WebSite X5 е напълно визуален софтуер, структуриран като водач на интуитивен процес, който позволява на потребителя само в 5 стъпки да създаде, обработи и публикува професионални уеб сайтове и онлайн магазини. Повече за продукта прочетете ТУК.
През месец август  в София бяха обучени представители на отделните региони в страната. Те имат възможност да проведат обучение на своите колеги от региона. Обучението е двудневно с цена 30 лв. на човек. Минималният брой на групите е 10 души. За повече информация да се търси връзка с учителите-консултанти, чиито e-mail адреси за връзка можете да видите
ТУК
.
В София обучението се провежда от Кремлина Черкезова. Ръководител на курсовете е Ивайло Ивайло.Консултантите по информационни технологии могат да провеждат обучения и за работа с представения на националната работна среща в Слънчев бряг софтуерен продукт "Фолио Директор 2.6" Продуктът е предназначен за създаване на интерактивни презентации под формата на дигитални фолиа. Повече информация можете да получите от сайта на фирма Брейнуер. Обучението е еднодневно, Цена: 15 лв. на човек.

 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0506