Обучението по информационни технологии в област Сливен

 
Обучението по информационни технологии в област Сливен

 
Рейтинг: 3.00
(2262)
Начало
Списък
Фото Галерия
Детски софтуер
За децата
Учебни помагала
Състезания по ИТ
Полезни линкове
Методика
Безопасен интернет
Речник
Новини
Тестове
Компютърни уроци
Хардуер
Нормативни актове
Ресурсна банка
Консултанти по ИТ
Анкета
Форум
Лични файлове
Презентации
Видео проекти
Изпрати SMS
За контакти



Новини / Технологии

09 Юли 08, 10:29
HP с нови технологии за цифров печат

 

 
Към характеристиките влизат и подобрения на пресата HP Indigo 5500
Към характеристиките влизат и подобрения на пресата HP Indigo 5500
 
     
 

HP обяви пускането на технологии и продукти за графични изкуства, които подобряват скоростта и намаляват разходите за цифров печат. Представените продукти - най-разширената технология за графични изкуства на компанията досега, поддържа стратегията на HP Print 2.0 за улавяне на повече цифрови страници от пазара за аналогов печат, която позволява на потребителите да се възползват от новите пазарни сегменти и възможности за бизнеса. 

Обхващащи високоскоростен мастиленоструен печат, офсетов и фото-реалистичен течен електрофотографски печат, както и широкоформатен печат, новите предложения ще бъдат представени на Друпа - най-голямото изложение на печатни устройства в света, в павилиона на HP в Зала 8А, между 29 май и 11 юни, в Дюселдорф, Германия.

Предварително представяне на новите продукти и технологии ще се състои тази седмица в Тел Авив на събитие, организирано за клиенти, партньори, журналисти и анализатори. Основните характеристики включват: 

- Високоскоростна 30-инчова (762 мм.) мастиленоструйна платформа за печат на книги, промоционни/транзакционни документи, рекламни материали и вестници в големи обеми;  

- Нова технология HP Latex Printing, която предлага природосъобразен широкоформатен печат за различни външни и вътрешни приложения; 

- Разширено портфолио от преси Indigo, в т.ч. новата преса за цифров печат HP Indigo 7000, предназначена за печатници с големи обеми, и подобрения на пресата HP Indigo 5500, лидер на този пазар;

- Първото портфолио на компанията за работни процеси в графичните изкуства - HP SmartStream Digital Workflow Portfolio, което предлага на потребителите по-голяма свобода на специфичните решения за най-различни пазарни сегменти и нужди от приложения.  

Тези и други решения подпомагат усилията на HP да завземе възможностите за печат на стойност 663 млрд. долара, предвидени до 2010 г. "Днешното съобщение още повече утвърждава лидерската позиция на HP на пазара на графични изкуства, ускорява преминаването от аналогов към цифров печат и налага цифровата технология на пазара за крайни потребители", каза Стивън Нигро, старши вицепрезидент на HP Graphics and Imaging Business. "Тези нови технологии и продукти ще променят индустрията за цифров печат по стойност, обем и природосъобразност".

С цел насърчаването на употребата на цифрови приложения, портфолиото за графични изкуства на HP предлага различни алтернативи на традиционните технологии за печат, които ще помогнат на печатниците да повишат своите печалби. Цифровото портфолио на компанията се състои от над 50 решения за графични изкуства за печат в почти всички възможни формати - от пощенски марки до фолиа за сгради.

Няколко от новите предложения разполагат с HP Scalable Printing Technology - мастиленоструйна технология, позволяваща създаването на високопроизводителни устройства за цветен печат, които предлагат надеждност и ниски оперативни разходи, както и текст с лазерно качество, контрастни графики, ярки изображения и висока скорост на печат.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4454